Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mg na perma

9diablo9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi się kupować mg36 na perma bo mam 15k nx i właśnie nie wiem czy mi się opłaca , bo w sumie nie będzie już na perma mg a ja tera dopylam ciągle quary i nemexisy , na perma mam tylko AW .

Opublikowano

Na HQ kup sobie, m60 steel bo nie liczy się DmG, a szybkość strzału. Ale mg troche się nie opłaca, bo nie jest drogie za gp, a i tak nie będziesz tym cały czas grał.

Bywalec
Opublikowano

MG42 Steel jest to najszybsze mg.

I jeśli grasz właśnie w HQ to szybkość się przydaje.

Jak zdążę, to sam je kupię

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Przed chwilą wyleciało mi MG42 Steel na 1d z czarnej skrzynki i powiem tak

MG42 Steel - 100 strzałów w 10 sekund, czyli 10 strzałów na sekundę

M60 - 100 strzałów w 14 sekund, czyli około 6 strzałów na sekundę

M60 - to najszybsze MG za gp

ponadto MG42 Steel ma mały recoil, a zarazem duży dmg, sam nawet myślę nad jego kupnem...

Opublikowano

Ogółem powiem tak że mg ci się przyda tylko na ftki głównie które przędzej czy później się znudzą... Lepiej kupić granatnik bo na QR jak nawet na eli jest dobry... Jeśli chcesz expić na ftkach to głównie ze specem.. na tydzień spec + minigun=36k gp. W tydzień zarobisz około 100k nawet z gppasami. Więc nie wiem czy jest sens kupować mg...

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...